PE MARIBOR: neocopy@kopibiro.si  (pon. do pet. od 8-16)
HP

IZRISOVANJE NAČRTOV

 

 

Nudimo izrisovanje načrtov v B in ČB tehniki do širine 914mm in neomejene dolžine. Načrte dostavite v digitalni obliki v eno od naših poslovalnic ali kar pošljete po e-mail-u oziroma preko portala, ko gre za večje datoteke.

Formati zapisov: .pdf, . jpg, dwf, dwg, tiff

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 

Prav tako nudimo barvno izrisovanje PLAKATOV in SLIK, ki jih po vaši želji tudi KAŠIRAMO. Izrisujemo na različne vrste papirja odvisno od želje strank.

 

  

DODELAVA NAČRTOV

 

Dodelava načrtov - zlaganje poteka hitro in enostavno z avtomatskima zlagalnima strojema, kar omogoča predajo projektne dokumentacije v dogovorjenem roku. Dokumentacija pa je zložena natančno, kar daje še posebno sliko ob predaji projektov.

 

Za vas tako naredimo:

 

- avtomatsko zlaganje velikih formatov
- obrezovanje
- luknjanje
- mapiranje projektov
- vezave 

 

ODLIKUJE NAS

  • kvaliteta storitev
  • zanesljivost
  • kratki roki izdelave
  • konkurenčne cene
  • reference
  • dobra organiziranost podjetja

 

Tehnološko se naše podjetje izpopolnjuje tako, da lahko svojim kupcem ponudi le najboljše. Novi stroji in velike kapacitete v Mariboru in na Ptuju omogočajo kratke odzivne roke in opravljanje celovitih in kvalitetnih storitev kopiranja - od enostavne črno-bele fotokopije do zahtevnega barvnega izrisa.

O NAS

Razvoj in nastanek našega podjetja se je pričel leta 1997, ko smo na Ptuju odprli kopirnico in jo poimenovali po našem prvem fotokopirnem stroju za načrte - Neocopy. Ker je bila to prva kopirnica načrtov na Ptuju, je bila in je še center vsega dogajanja kar se načrtov tiče. VEČ...

Izdelava Tehnika TEMIS                                                                                                                                                                            Copyright © 2014 kopibiro.si