PE MARIBOR: neocopy@kopibiro.si  (pon. do pet. od 8-16)

 

 

 

 

Majica je tipičen kos obleke in prisoten doma v vsaki omari. Od osebnega stila, priložnosti in počutja zavisi, kakšno barvo, potisk in kroj bomo izbrali. V poplavi različnih blagovnih znamk in neštetih trgovin s tekstilom je težko poiskati nekaj svežega, inovativnega in edinstvenega. Vendar pa že hiter pogled po spletu sporoča, da je unikaten videz še mogoč. V zadnjih letih so namreč popularni ponudniki, ki majice tiskajo po želji in okusu njenega lastnika. Večina tovrstnih podjetij ponuja tisk in vezenje majic ter ostalih tekstilnih izdelkov v vseh obstoječih tehnikah in dobavo tekstilnih in ostalih promocijskih izdelkov. Tisk je cenejši in manj kvaliteten, medtem ko je vezenje dražje in bolj obstojno. Izbira za tiskano majico pride v poštev za posameznika, ki želi izstopati, se pošaliti ali na kaj opozarjati (npr. s političnimi parolami, ljubezenskimi izjavami ipd.), kolektivno promocijo (podjetja, društva, organizacije), kot delovno oblačilo za zaposlene, kot oblačilo za člane društva in druge organizacije ter kot promocijski tekstil za športne, glasbene in tematske prireditve. Največkrat pa se za potisk majice odločijo mladi, ki si jih lahko izberejo za kakšno ˝šolsko˝ priložnost: maturantski ali absolventski izlet, šolske piknike in zaključene letnike. Številna podjetja tako ponujajo profesionalen dizajn in kvaliteten tisk. Pomembna je obstojnost tiska tudi po mnogih pranjih.

UNIKATNOST IN DARILO

 

Ker si stranke lahko majice oblikujejo sami, končni izdelek predstavlja unikat.Majice tako govorijo številne zgodbe; lahko so vesele, nagajive, zabavne, ironične ali dvoumne. Primerne so tudi kot darilo. Nihče se ne bo branil  lepe in zabavne majice. Danes je že kar precej spletnih strani, ki ponujajo izdelavo majice po naročilu, kar pomeni, da nam na majico natisnejo točno to, kar si želimo. Na zadnjo stran in sicer na vrh majice lahko napišemo ime ali priimek obdarovanca, nekje na sredini pa napišemo številko, ki prestavlja obdarovančevo starost. Smešne majice predstavljajo posebno, unikatno darilo, obenem pa nosijo tudi svojo zgodbo, ki ponuja številne interpretacije in obilico smeha.

 

 20170901 084814  image-0-02-05-7f00986d27a00f33643d07fa6c39c0c95150    
 20170605 134838 1  IMG 6691    
       

 

 

 

 

 

ODLIKUJE NAS

  • kvaliteta storitev
  • zanesljivost
  • kratki roki izdelave
  • konkurenčne cene
  • reference
  • dobra organiziranost podjetja

 

Tehnološko se naše podjetje izpopolnjuje tako, da lahko svojim kupcem ponudi le najboljše. Novi stroji in velike kapacitete v Mariboru in na Ptuju omogočajo kratke odzivne roke in opravljanje celovitih in kvalitetnih storitev kopiranja - od enostavne črno-bele fotokopije do zahtevnega barvnega izrisa.

O NAS

Razvoj in nastanek našega podjetja se je pričel leta 1997, ko smo na Ptuju odprli kopirnico in jo poimenovali po našem prvem fotokopirnem stroju za načrte - Neocopy. Ker je bila to prva kopirnica načrtov na Ptuju, je bila in je še center vsega dogajanja kar se načrtov tiče. VEČ...

Izdelava Tehnika TEMIS                                                                                                                                                                            Copyright © 2014 kopibiro.si